AKCIÓ 2021. NOVEMBER HÓNAPBAN: 35.000 Ft FELETTI HIDEGKONYHAI TERMÉKEK RENDELÉSÉNÉL A SZÁLLÍTÁS INGYENES BUDAPEST TERÜLETÉN. 

ZÁRT, CSOMAGOLT SZENDVICSEK VÁLASZTÉK, RENDELÉS

Ezeket a szendvicseket egyesével, zárt tasakba csomagoljuk. A csomagolás díját az ár tartalmazza. Uzsonna csomagot is szívesen készítünk, illetve egyedi zárt szendvicseket (gluténmentes, laktózmentest is) akár több ezer darabszámban is. Minimálisan rendelhető mennyiség: 10 db/fajta, és összesen 50 db a kiszállításhoz.  

FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ OLDALON

A képek csak ábrázolásra szolgálnak, idény jellegnek megfelelően változhat a termékek díszítése, de a minőség garantált.

ZÁRT SZENDVICSEK INFO TÁBLA

  • Milyen csomagolást kapnak a szendvicsek? Ezeket a szendvicseket, az élelmiszeriparban használatos tasakba csomagoljuk egyesével, majd azután kerülnek rekeszbe, amibe a futár szállitja.
  • A rekeszeket a rendezvény helyszinén hagyják? A rekeszeket 5.900 Ft dij ellenében tudjuk a helyszinen hagyni, ez az összeg tartalmazza a visszaszállitás diját is.
  • Gluténmentes, laktózmentes szendvics? Kinálatunkban megtalálja ezeket a szendvicseket is. Fontos kiemelni, hogy étel allergiával küzdők ezeket a termékeket csak saját felelősségre fogyaszthatják, mivel nem elkülönitett üzemben készülnek, és a levegőben is lehet glutén.

Néhány referenciánk, korábbi munkáink, együttműködő partnereink.