ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ RÉSZLETESEN, ÁSZF

Rendelését kérjük, lehetőség szerint ne hagyja a utolsó pillanatra, minimum egy nappal a szállítás előtt leadni szíveskedjenek 12 óráig, ha ennél hamarabb, az nekünk segítség a beosztások miatt. Sürgős, akár pár órán belül is tudunk felvenni rendelést korlátozott mennyiségben, erről minden esetben telefonon tájékozódjon. Ezt köszönjük! Az elektronikusan leadott rendeléseket e-mailben visszaigazoljuk a fizetendő végösszeggel! Ha esetleg nem kapott visszaigazolást, akkor telefonon feltétlenül érdeklődjön rendeléséről. Minden iratot a rendeléshez, elektronikus formában küldünk, ezért kérjük minden esetben helyes e-mail címet megadni szíveskedjék. A rossz e-mailre küldött rendelések miatt felelősséget nem tudunk vállalni! Csak a visszaigazolt rendeléseket tudjuk teljesíteni.

A megrendelt termékek , de ki nem fizetett rendelések teljesítéséért felelősséget nem tudunk vállalni. Előfordulhat rajtunk kívül álló okok miatt technikai probléma, ami a rendelés teljesítését befolyásolhatja (adatvesztés stb) az ebből keletkezett károkért felelősséget nem tudunk vállalni. Ha már kifizetett rendelésről van szó, természetesen a pénzt 3 napon belül visszafizetjük, ezen túl kártérítést nem áll módunkban fizetni. Esetleges reklamációját e-mailben küldje el nekünk, 30 napon belül kivizsgáljuk és írásban megfelelően értesítjük. Amennyiben reklamációjára a választ nem tartja megfelelőnek, forduljon az alábbi szervhez: A Budapesti Békéltető Testület székhelye: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Kérjük az ételek kiszállítása után is, a fogyasztásig, ne felejtsenek el gondoskodni a megfelelő hűtésről! A hidegkonyhai ételeknek a megfelelő hőmérséklet 0-8 C. Napon tárolni tilos!

Szendvics csomagolás: papírdobozokba történik, mely díjtalan. A dobozok teteje hátra hajtható, így abból is kényelmes a kínálás. Kérésre tortacsipkével látjuk el a dobozokat felár ellenében. A dobozon megtalálják a szendvicsek készítésének idejét, és a fogyaszthatósági idejét is.

Hidegtál csomagolás: a hidegtálakhoz, salátákhoz biztosított műanyag ízléses tálcák díjtalanok. A szállítás után közvetlen a fólia eltávolítása után kínálható.

Szendvics kenyér: az egészséges táplálkozás figyelembevételével bármilyen szendvicsünket kérheti barna kenyérből felár ellenében. Gluténmentes szendvicsek is kérhetőek.

Glutén- és laktózmentes hidegkonyhai termékek: kínálatunkban megtalálja a glutén- és a laktózmentes termékeket. Ugyanakkor ételérzékenyek ezeket a termékeket nem fogyaszthatják, vagy csak saját felelősségre, mivel nem elkülönített üzemben készülnek. A konyhai edényzetről, illetve a konyha levegőjének gluténszennyezettségétől is történhet keresztszennyeződés, aminek következtében a gluténmentesnek mondott étel még sem gluténmentes. Ezért 100 %-ig nem garantálható egy glutént tartalmazó ételek felhasználó üzemben a gluténmentesség, vagy esetleg más allergén mentesség. A legnagyobb igyekezettel készítjük a mentes termékeket is, külön csomagolva, teljesen elszeparálva, felcímkézve. Kérjük ezt rendelésnél, fogyasztásnál vegyék figyelembe.

Minimum rendelés: szendvicsekből 50 db, hidegtálakból minimum 5 fős tál kérhető, a salátákból 0,5 kg, a péksüteményeknél szintén 0,5 kg a minimálisan rendelhető mennyiség.

Szállítás a hét minden napján reggel 6 órától: A kért szállítást Budapesten plusz-mínusz 1 órás időhatáron belül vállaljuk. Pest megyében 2 órás intervallumban. Kérjük így tüntessék fel a kért szállítási időt: ......-tól......-ig. Ajánljuk, hogy ne a rendezvényük kezdetét jelöljék meg szállítási időnek, hanem valamivel előbbre kérjék a rendelt termékeket. A szállítás pontosságára kiemelt figyelmet fordítunk, mégis rajtunk kívül álló okok miatt is előfordulhat késés, kérjük ezt vegyék figyelembe, amiért felelősséget nem tudunk vállalni. A szállítást minden nap, már reggel 6 órától tudja kérni, hogy ezzel is rugalmas szolgáltatást nyújtsunk Önöknek. Szombaton 15 óráig szállítunk, vasárnap 12 óráig.

Ingyenes szállítási akció: Budapest területén belül a megadott kerületek és feltételek mellett vehető igénybe. Saját készítésű termékünk: saláták, szendvicsek, falatkák, hidegtálak. Az akciós, ingyenes szállítást az aznap leadott (sürgős rendeléseknél), vagy a munkaidőn túl (18 óra után) leadott, másnapra kért rendeléseknél nem minden esetben tudjuk alkalmazni, de erről előzetesen tájékoztatjuk a visszaigazolásban.

Ha nem ingyenes a szállítás: a díjköteles szállítás árát a fenti táblázatban találja, vagy a rendelése visszaigazolásából tájékozódhat. A szállítási díjjal egy szolgáltatást vesz igénybe, a futár elviszi Önnek a megrendelt termékeket, parkolást fizet, járulékos költségeket, ha szükséges felviszi az emeletre a rendelését, telefonál Önnek, átadás-átvételt bonyolít le. Amelyik kerületben tudjuk, ingyenesen biztosítjuk mindezt Önnek, illetve egész Budapesten, amennyiben rendelése eléri a megadott értékhatárt.

Szállítási cím megadása: kérjük a lehető legpontosabban adja meg a szállítási címet. Közterület neve, kerület, házszám, emelet, ajtó, esetleg hrsz., ha nem áll rendelkezésre utcanév, hogy a szállítás lebonyolítását a lehető legjobban tudjuk tejesíteni Önnek. A rosszul megadott szállítási cím miatti többszöri szállítás díjköteles. Amennyiben a szállítási címnek budapesti címet adott meg, de valójában Pest megyei a szállítási cím, akkor a rendelésben visszaigazolt összeg helyett új visszaigazolást küldünk. A budapesti külső kerületek utolsó utcáinak címeire már Pest megyei szállítási díjat számolunk fel. Busz, villamos, hév, vasúti megállóba nem szállítunk hidegkonyhai terméket, ha csak nem, a hűtés megfelelően van biztosítva az élelmiszereknek a fogyasztásig. Fenntartjuk a jogot a leadott rendelés visszautasítására, erről természetesen írásban tájékoztatást küldünk.

Futár feladata:a szállítást végző futárunk a rendelt terméket a megadott címre szállítja, az átadást-átvételt bonyolítja, számla, vagy nyugta ellenében készpénzt vesz át. A rendezvényen való segítségben (tálalás, kipakolás, stb) nem tud közreműködni, a beosztása miatt. Megértésüket köszönjük!

Fizetés: A futárnál átvételkor számla, vagy nyugta ellenében készpénzben. A futárnál minimális váltópénz van, ezért kérjük, ha lehetősége van a pontos fizetendő végösszeget készítse elő a szállító érkezéséig. Ha átutalással kíván fizetni ennek feltételeiről, kérjük, érdeklődjön munkatársunknál. Kizárólag előre egyeztetés után van lehetőség díjbekérő alapján átutalással való fizetésre. Az átutalásos fizetés adminisztrációs díja 400 Ft.

Termosz: a kávé, tea adagolására használt termoszokat ingyenesen biztosítjuk. A termosz visszaszállítás futár költsége Budapesten belül 1.990 Ft, fenntartjuk a változás lehetőségét a pontos cím ismeretében. Pest megyében a mindenkori szállítási díjon vállaljuk. A termoszokat a rendezvényük napján, de legkésőbb másnap hozzuk el. A termosz sérülése, rongálódása, elhagyása esetén 10.000 Ft fizetendő. A termoszokért az átadáskor 3000/kancsó betét díjat számolhatunk fel, amit visszavételezéskor a megrendelőnek visszafizetünk.

Rendelés lemondás: 72 órával a tervezett szállítást megelőzően van lehetőség (nyitvatartásunknak megfelelően), ettől eltérően a jogszabályban előírtan a teljes vételár fizetendő, mivel egyedi kérésre előállított gyorsan romló termékek közé tartozik az általunk készített élelmiszer. Jogszabály: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (rendelet) sorolja fel a 29. §.

Számla: számla igényüket a megrendeléskor szíveskedjenek jelezni, mert utólag nem áll módunkban kiállítani. Kivétel ez alól, ha a fizetés napján futárunknál jelzik, így 300 Ft+Áfa díjfizetés mellett tudjuk postán megküldeni, vagy ingyenesen elektronikus számlát állítunk ki, ami pecsét és aláírás nélkül érvényes. Esetleges számla reklamációt 3 napon belül tudunk elfogadni! Lezárt hónapnál egyáltalán nem tudunk reklamációt elfogadni visszamenőlegesen. Köszönjük megértésüket. A weboldalon feltüntetett árak a fizetendő végösszeget tükrüzik, alanyi adómentesek.

Minősítés: Cégünk HACCP élelmiszerbiztonsági minősítéssel rendelkezik.

Hidegkonyhai termékek: Weboldalunkon lévő fotók saját készítésűek, mintaként szolgálnak, a díszítések évszaktól függően eltérhetnek. Ételeinket a legjobb minőségű alapanyagokból készítjük. Az egészséges táplálkozás érdekében kínálatunk között megtalálja a teljes kiőrlésű gabonából készült pékárus szendvicseket is felár ellenében. Egyetlen termékünk sem tartalmaz mesterséges színezéket, hozzáadott tartósítószert. Minden hidegkonyhai termékünket frissen készítjük a szállítást megelőzően!

Reklamáció: célunk hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsünk. Fenntartjuk a jogot arra az esetre, ha rendelését nem tudjuk teljesíteni, természetesen telefonon, vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt erről. A hidegkonyhai termékek minőségére igen, de a szállítás pontosságára és technikai hibákra felelősséget nem tudunk vállalni, mivel több címre szállítunk egy napon, és ha az előző címeken nem tudják a megadott időben átvenni a rendelt terméket futárunk a következő címről késhet, de mindent megteszünk azért, hogy időben kézhez kapja rendelését. Az esetleges nem várt forgalmi akadályok, időjárási viszonyok is közbeszólhatnak a pontos szállításba. Ezért felelősséget nem tudunk vállalni a pontos szállításra, de mindent megteszünk érte! Ha a megrendelőnek valamilyen panasza van a szolgáltatással, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az info@szendvicsgyar.hu e-mail címre küldheti, vagy szóban (telefonon) is közölheti. A panasszal kizárólag a termékek átvételét követő egy órán belül van lehetősége. A nem megfelelően tárolt, illetve hűtött élelmiszerekkel kapcsolatos panaszok elkerülése miatt van lehetőség az átvételkor közvetlen, vagy a következő egy órán belül jelezni panaszát lehetőleg telefonon, vagy e-mailben, vagy futárunknál. Panaszát legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgáljuk, és írásban tájékoztatjuk a vizsgálat eredményéről. . Ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (1052 Bp., Városház u.7.), NEBIH (1135 Bp., Lehel út 43-45.7)

Saját készítésű termékeink: szendvicsek, hidegtálak, saláták, szendvics falatkák, zárt szendvicsek, zöldség mártogatós.

Nem saját készítésű termékeink: üdítők, pogácsák, sütemények (ezeket pékségünk készíti frissen minden nap).

Megrendelésével elfogadja a fenti ÁSZF-t, mely ide kattintva letölthető weboldalunkról is.

Adatvédelmi tájékoztató

Személyes adatai két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk. Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen vonatkozó jogszabályok tartalmi és formai követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá. Az adatait harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk át!

A hidegtálak, szendvicsek, saláták, sütemények, pogácsák allergén összetevőjének listáját részletesen e-mailben kérésre elküldjük! Allergén élelmiszer összetevők, amik a hidegtálakban, szendvicsekben, salátákban ,is megtalálhatóak lehetnek:

1. Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is(*),
b) búzából készült maltodextrin(*),
c) árpából készült glükózszirup,
2. Rákfélék és azokból készült termékek.
3. Tojás és abból készült termékek.
4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
5. Földimogyoró és abból készült termékek.
6. Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír(*),
7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pisztácia
9. Zeller és abból készült termékek.
10. Mustár és abból készült termékek.
11. Szezámmag és abból készült termékek.