AKCIÓ 2024 JÚNIUSBAN: 40.000 Ft FELETTI HIDEGKONYHAI TERMÉKEK RENDELÉSÉNÉL A SZÁLLÍTÁS INGYENES BUDAPEST TERÜLETÉN*.

PARTY SZENDVICS, GLUTÉNMENTES SZENDVICSEK, VÁLASZTÉK, RENDELÉS 

Kattintson a termékre és tegye a kosárba. Az árak tartalmazzák a csomagolásra használt doboz díját. Minimálisan rendelhető mennyiség: 10 db /fajta, összesen  50 db/kiszállitás.

INFORMÁCIÓ: Magánszemélyeknek kiállított számla esetén a weboldalon feltüntetett árak érvényesek, céges számlázásnál a feltüntetett ár +áfa (27%) értendő. A visszaigazolást ennek megfelelően készítjük el. Magánszemélyeknek így lehetőségük van 0%-os áfával vásárolni, és a céges vásárlókat sem terheljük áremeléssel.

FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ OLDALON

A képek csak ábrázolásra szolgálnak, idény jellegnek megfelelően változhat a termékek díszítése, de a minőség garantált.

PARTY SZENDVICSEK INFO TÁBLA

  • Party szendvics mérete? Kb. 8 x 10 cm
  • Minimálisan rendelhető mennyiség a kiszállításhoz? 50 db party szendvics, fajtánként 10 db party szendvics rendelhető.
  • Szendvics kenyér alapanyaga? Ezeket a szendvicskenyereket egyedileg készítjük, így máshol nem találkozhat velük, puha, parasztkenyér típusú. Barna kenyérre is készítjük a szendvicseket.
  • Gluténmentes, laktózmentes szendvics? Igen, kínálatunkban megtalálja a gluténmentes és a laktózmentes party szendvicseket is.
  • Miben szállítjuk? Zárt papírdobozban (50x50 cm, 40x40 cm)
  • Meddig tárolhatóak a party szendvicsek? Ezeket a termékeket is frissen készítjük közvetlen a szállítás előtt, így van lehetősége megfelelő hőmérséklet mellett (0-8 C) tárolni 24 órát.
  • Maximálisan rendelhető mennyiség? Nincsen, több ezer szendvics elkészítésére is alkalmas a Szendvicsgyár hidegkonyhai üzeme.

Néhány referenciánk, korábbi munkáink, együttműködő partnereink.