AKCIÓ 2024 JÚNIUSBAN:40.000 Ft FELETTI HIDEGKONYHAI TERMÉKEK RENDELÉSÉNÉL A SZÁLLÍTÁS INGYENES BUDAPEST TERÜLETÉN*. (Hidegkonyhai termékek: szendvicsek, hidegtálak, saláták)

HIDEGTÁL VÁLASZTÉK, RENDELÉS

Kattintson a termékre és tegye a kosárba. Az árak tartalmazzák a csomagolásra használt tálca díját.

INFORMÁCIÓ: árainkat nem emeljük, magánszemélyeknek kiállított számla esetén a weboldalon feltüntetett árak érvényesek, céges számlázásnál a feltüntetett ár +áfa (27%) értendő. A visszaigazolást ennek megfelelően készítjük el. Magánszemélyeknek így lehetőségük van 0%-os áfával vásárolni, és a céges vásárlókat sem terheljük áremeléssel.

A képek csak ábrázolásra szolgálnak, idény jellegnek megfelelően változhat a termékek díszítése, de a minőség garantált. A feltüntetett mennyiségek körülbelüli adatok.

HIDEGTÁLAK INFO TÁBLA

  • Mekkora egy adag hidegtál? Minden hidegtálnál feltüntettük, hogy mit tartalmaz, összefoglalva: 1 főre eső adag egy "éttermi adagnak" felel meg.
  • 5 fős tál mérete kb: 26 x 35 cm, 10 fős tál mérete kb: 45 x 32 cm
  • Van lehetőség egyedi tálakat kérni? Alapvetően a fenti hidegtálakat készítjük, de nagy mennyiségnél szívesen készítünk egyedi hidegtálakat is.
  •  A tálcákért kell külön fizetni? Nem, a hidegtál tálcákért és  a hozzájuk tartozó salátás tálért nem kell külön fizetni.
  • Mikor készülnek ezek a hidegtálak? Minden termékünket közvetlen a szállítás előtt készítjük, így a frissesség garantált.
  • Melyik tálat kérjem, ha gluténmentes, laktózmentes tálat szeretnék? A vegetáriánus hidegtálat ajánljuk, de feltétlenül a rendelésnél jelezze ezt a kérését. A tálak nem elkülönített üzemben készülnek.

Néhány referenciánk, korábbi munkáink, együttműködő partnereink.