AKCIÓ 2024 JÚNIUSBAN: 40.000 Ft FELETTI HIDEGKONYHAI TERMÉKEK RENDELÉSÉNÉL A SZÁLLÍTÁS INGYENES BUDAPEST TERÜLETÉN*.

FALATKA SZENDVICSEK VÁLASZTÉK, RENDELÉS

Kattintson a termékre és tegye a kosárba. Az árak tartalmazzák a csomagolásra használt doboz díját.

INFORMÁCIÓ: Magánszemélyeknek kiállított számla esetén a weboldalon feltüntetett árak érvényesek, céges számlázásnál a feltüntetett ár +áfa (27%) értendő. A visszaigazolást ennek megfelelően készítjük el. Magánszemélyeknek így lehetőségük van 0%-os áfával vásárolni, és a céges vásárlókat sem terheljük áremeléssel.

A képek csak ábrázolásra szolgálnak, idény jellegnek megfelelően változhat a termékek díszítése, de a minőség garantált.

FALATKA SZENDVICSEK INFO TÁBLA

  • Falatka szendvicsek mérete? 4-4,5 cm átmérőjű kör alakú.
  • Szendvics kenyér alapanyaga? Ezeket a szendvicskenyereket egyedileg készítjük, így máshol nem találkozhat velük, puha, parasztkenyér típusú. Barna kenyérre is készítjük a szendvicseket.
  • Gluténmentes, laktózmentes szendvics? Igen, kínálatunkban megtalálja a gluténmentes és a laktózmentes falatka szendvicseket is.**
  • Miben szállítjuk? Zárt papírdobozban (50x50 cm, 40x40 cm)
  • Meddig tárolhatóak a falatka szendvicsek? Ezeket a termékeket is frissen készítjük közvetlen a szállítás előtt, így van lehetősége megfelelő hőmérséklet mellett (0-8 C) tárolni 24 órát.
  • Minimálisan rendelhető mennyiség a kiszállításhoz? 50 db falatka szendvics
  • Maximálisan rendelhető mennyiség? Nincsen, több ezer szendvics elkészítésére is alkalmas a Szendvicsgyár hidegkonyhai üzeme.
  • Cserélhető a dobozokban a szendvicsfajták? Igen, természetesen, ez csak egy ajánlott ízvilág, a rendelés leadásánál a megjegyzés rovatban lehet feltüntetni, hogy milyen fajtájú falatkát szeretne kérni. A fajtákat az oldal alján találja listázva, ezek közül tud válogatni. Fenntartjuk az ár változás jogát, ebben az esetben előzetes árajánlatot küldünk.

Falatka szendvics választás lehetősége: gépsonkás, körözöttes, párizsis, májpástétomos, juhtúrós, vegetáriánus, trapistasajtos, camambert sajtos, mozzarellás, tonhalkrémes, paprikás szalámis, tarjás, lazacos (*feláras), kaviáros(*feláras), kagylós(*feláras), libamájpástétomos(*feláras), franciasalátás, hússalátás, tepertőkrémes, házikolbászos, pulykamellsonkás, tojáskrémes, márványsajtos, füstöltsajtos, pulykamell carpaccos, sonkatekercses, mediterrán. 

Néhány referenciánk, korábbi munkáink, együttműködő partnereink.